Tuesday, April 23, 2013

Sesaja nak tunjuk....

Assalamualaikum

Saja la kan ....memenuhi permintaan kak zaitun dan dinda Nai nak tengok tuan punya spec dengan spec nya,...ni lah ropa si tuan punya berposing dengan spec baru....quality kamera tab ni lekeh cuma 3mp je...gambar blur kelabu asap...maaf la ia yaa :))



Kihkihhh.....tembam kannn...saya guna gambar ni sebagai profile picture kat fb saya....terus dapat komen dari adik jantan saya kata " bam bam" .......hahahaaa memang tembammm

Itu je yaa....

Terima kasih singgah
Jumps lagi....daa

posted from Bloggeroid

12 comments:

che mid said...

tembam tanda bahagia tau!

Nai @ TPJ said...

Haa..... Kaaaaaan? Sweeet jek kandaku... Chubby kan comel?

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam kak.Spek baru ngan tuannya mmg comei :D

saniah said...

Kak mid
Alhamdulillah bahagia :))


NAI
HAHAA comel2 pun tetap ada lebihan yg kena dibuang niii....anyway thanks hahaa


Azatie.....
Wkmsalam.....spec je comei...tuan nya menumpang je.... :))

makchaq said...

Mana ada tembam.. comei ja makchaq nampak...nampak muda belia lagi...

Kalau jalan ngan anak bujang mesti orang ingat adik beradik.. serius..

Cikda said...

salam kenal kak saniah,

ewah.. mcm mana leh nampak muda belia nih?? cikda ni kalau bergambar dgn hubby org kata cikda kawen laki muda.. huwa... haru tau. bagi la petua sket..

Lydia Miza said...

Akak manis:) adik suka tgk muka akak. Wahh adik pun ada spek baru. Hihi segan nk tunjuk

saniah said...

Makchaq.....
Huishhh mak chaq make me blush lah...hihi
Saya ni org kmpg kata " makan gambaq " ....kat luaq gambaq tak mcm tu....betui seriusss


CIK DA ,.....
Selamat berkenalan.....terima kasih....sebenar nya dlm gambar ja nmpk mcm tu.....tak tau la mcmana gambar yg ni org kata elok pulak.....


ADIK MANISSSS
Bila miza nak tunjuk spec baru miza pulak?...akak pun suka tgk miza....putih bersih je org nya....:)

Zaitun said...

Look younger hehehe...

n O e s u h a i m i said...

spek tu mmg sesuai sgt ngan akak...nampak lawa gitu..

saniah said...

Kak zai..
Cuma look younger tapi hakikat nya tetap laa ,,,,,
Tua....hihiii


Noe
Ok la kan....tq noe :))

MulutPayau said...

Mmng sesuai spek ngan tuannya....
Bam bam pun tetap manis dan comel....