Sunday, May 19, 2013

yang perlu di hargai...yang perlu ditaati....

Assalamualaikum

mana satu ya? tak sama tapi serupa....aduss

Dalam persimpangan..saya berserah pada ketentuanNya...ya Allah berilah daku petunjuk...berilah daku redha dalam setiap kejadian yang telah Engkau tentu kan....

betul kan? berat mata memandang...berat lagi bahu yang memikul
orang boleh pandang dan buat penilaian tapi hakikatnya yan empunya diri sahaja yang tahu

doa kan yang baik baik saja untuk saya ya ...... :)

terima kasih kerana singgah
jumpa lagi ya....
daaa

17 comments:

Nai @ TPJ said...

Akak, nai hari2 tempuhi dilema mcm ni...

MulutPayau said...

Kenapa ni kak..???
Semoga dipermudahkan segala urusan...

saniah said...

Nai....
Ya lah nai....bila perlu buat pilihan utk sesuatu yg sama nilai dan penting...hidup jadi haru biru...akak pasrah je dah :(


Ina...
Pikihan ina...dua dua penting...dua dua pintu ke syurga....
Ameeenn atas doa itu....tq ina :)

Dinas Aldi said...

Ada masalah ka, kak Saniah? Semoga dikurniakan ketenangan jiwa & perasaan supaya dapat buat pilihan terbaik, amin.

Hijab Valley said...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi dan GA jg sedang diadakn sempena pembukaan blog shop ini. Jangan lupa follow juga ye..

Terima kasih =)
http://hijab-valley.blogspot.com

saniah said...

Cikgu/dinas
Masalah jugk la...hurmm kak taktau nk kata...
Tima kasih atas doa cikgu...kak akan cuba yg terbaik..mcm tarik rambut dlm tepung kan


Hijab valley...
Insya Allah...i akan ke blog u...keep up the gud work...:)

Zaitun said...

saniah menghadapi masaalah ke? kak Zai sarankan buat solat istikharah...Insha Allah dipermudahkan dan mendapat jawapan yang betul.

n O e s u h a i m i said...

Semoga Kak Saniah di beri kekuatan dalam menempuh apa jua rintangan dalam hidup...dan diberi petunjuk untuk membuat pilihan yang terbaik...hanya DIA yang mampu memberi ketenangan dan pertolongan

eyndayusoff said...

Apa-apa pun semoga dipermudahkan segala urusan akak... amenn...

εïзmummyHazaεïз said...

semoga dipermudahkan ya..

aizamia3 said...

moga urusan dipermudahkanNYA..

makchaq said...

Semoga Saniah dah dapat buat pilihan yang terbaik...

makchaq said...

Mesti benda besaq/penting sangat ni...

Dah pilih dah ka...Makchaq harap pilihan Saniahpilihan yg tepat dan mendapat keredhaan Allah...

Marya Yusof said...

As salam Kak saniah,

Mcm serius shj bunyinye... moga ketemu jln yg diberkati & diredhai... insya'Allah... take care kak..

Noe said...

lamanya kak saniah menyepi...apa khabar agaknya..

Marya Yusof said...

As salam Kak Saniah,

Lama tak dgr khabar... harap akak sihat disamping keluarga tersyg... Allah hafiz...

che mid said...

Awat senyap je ni.. teruk sangat kemelutnya sampai tak update blog.. anyway, selamat berpuasa maaf zahir batin