Tuesday, April 23, 2013

Cermin mata baru

Assalamualaikum

Cermin baru.....


Saje interframe kan mug hijau tu....teh herba orang kampung...konon nya detox tapi dari saat minum petang semalam sampai la ni tak dak rasa apa2 pun....hemm tak bagus la yang ni elok yang hat biasa dulu

Tayang dekat sikit spec baru ni.. ;)





Dikatakan boleh jadi gelap bila duk dalam panas terik...wahhh sesuai untuk cuaca kita ni kan...so tak payah lagi nak tukar2 spec dgn sunglasses.....lense dari HOYA...mula mula husband kata mahal tapi bila saya bagitahu lense HOYA ni dia kata memang patut la dengan harga tu

Actually dapat harga diskaun ni...semua nya dengan frame dari espirit 310rgt dengan hoya lense ni amounted to 880rgt....discount amount dapat la 578rgt...okla kan?
Sila kan ke A look Eyeware yang ni saya buat kat Alpha Angle...kat branch lain tak tau lavdapat diskaun ke idak

Tapi yang pasti nya di mata ku ia lawa...haha syok sendiri ....husband kata tak lawa pun ....tapi dia bayar je
Syukur Alhamdulillah....moga Allah murahkan rezki mu dear ameeenn...:))

Ok tu jee

Terima kasih kerana singgah
Jumpa lagi....daaa

posted from Bloggeroid

7 comments:

Nai @ TPJ said...

Meh la tunjuk gambo tuan dia pakai spek lawo tu... Meh la,,, ngeeee...

saniah said...

Nai.....segan laaa..hehe

n O e s u h a i m i said...

pernah terminum teh herba org kg...rasa nk pitam duk dlm bilik air.. :)...bess ler melaram ngan cermin mata baru...

Zaitun said...

Kak Zai nak tengok saniah pakai hehehe...

Dinas Aldi said...

Cantiklah spek kak Saniah! Masa spek lama saya patah haritu (tuan dia ganaih), terpaksa buat baru, ya Rabbi..telan ayaq lioq degak2 jugaklah dengaq harga lepaih amoi tu tekan2 meseng kira. Power saya plak tinggi. Tapi ketegaq nak frame yg dah berkenan di hati jugak, tak mo tukaq, maka bok keluaq la duit..ringan beg duit cek..

saniah said...

Noe.....
Nasib baik tak jd apa2 kat noe...setengah org mmg tak boleh minum teh ni....kuat sgt kot


Kak zai.....
Nanti saya muat kan gambor nye k :))


Cikgu/dinas
Ha mmg mahai frame la ni kaan...sib baik power kak rendah klau tak mau ribuan hantaran nyer.....
Tu cikgu tak tunjuk spek cikgu...nak gak tgk tuannyer sama....hihiii

Cikda said...

salam kak saniah,

memang HOYA mahal giler tapi berbaloi memakai..