Thursday, March 21, 2013

Entry yang buat orang nyampah kot...hahaa

Assalamualaikum

Adusss....kaki macam susah nak tampung berat dah ni...nak bangun dari sujud lately ni MasahaAllah...payah benar...macam kena tanggung guni beras atas bahu...beratttt...heyy tak kan nak sembahyang ataih kerusi plak kan?? Kammon laaa baru pertengahan 40an punn...tgu la 60an kot ya pun kannn

So ni last dinner ber minyak saya ( malam tadi )...



Selamat tinggal makanan kegemaran ku mee udang...mee kari...mee goreng ..nasi goreng...nasi lemak..nasi..nasi...nasiii....adusss

Nak start makan ni dengan lebih kerap....



Ehh maksud saya...makanan yg sihat..segat bugar tu laa....namun subway memang BEST .....hah ayat orang yang sebenar nya suka melekat kat situ ...dasar kann

Sekarang tengah kumpul duit syiling nak beli alpha lipid sd2 untuk stok sebulan...haha a longgg way to go....

Apa kena ya? Ooo sebab biasa dah dengan badan yang kurus dulu so bila naik membina gini memang boleh buat otak kacau...jiwa lara...low self esteem etc etc lahhh

Dan yang paling benci sebab asyik kena beli baju baru...tambah size( what??? Paling benci...?? )...oo takkk yang bab kena beli tu tak benci pun..suka shopping baju baru...tapi bab yang paling benci tu bila kena beli size baru...pembetulan di situ ya :))

Okla kat sini dulu entry merapu saya

Terima kasih and sooo sorry you have to read this mengarut post...sory :(

Jumpa lagi yaa
Daaa

P/s.....kepada semua pelajar2 yg baru ambik result spm hari ni....tahniah...apa pun keputusan anda dpt bersyukurlah .... :)

posted from Bloggeroid

11 comments:

Zaitun said...

Kak Zai pernah kumpul duit syiling tau...dapat beli subang berlian hehehe...

Shopping...kak Zai sukaaa...

saniah said...

Kak zai...kita samaa suka simpan syiling...la ni ada dlm 300 rgt lbh dah..suhaila kata nk beli x box....ishh tak bc buku la nnt kan duk main games je

MulutPayau said...

Kak, mee goreng, mee kari dan serba serbi mee tu makanan kgmaran saya jugak....tu yang berkilo2 naik tu...susahnya nak turunkan berat badan....

Dinas Aldi said...

Mak saya kumpul duit syiling lima kupang, berat tabung tin dia tu. Bila dah penuh dia bawak pi market tukaq dengan peniaga di situ. Depa memang nak duit syiling :D

Nai @ TPJ said...

Kakak.. Ada org suggest pakai krim Nano. Try la.. Rsanya kat farmasi ada. Nai aritu beli gak, sapu kat mana2 yg patut. Menjadi la kakak.. Nai beli Bio-Ever, kwn yg jual.

saniah said...

Mp/ina.....kita serupa kaan..mmg sedap tu yg mkn tak ingat tu...bertmbh tmbh kaaaann....

saniah said...

Dina/cikgu.....tu laa kak ni asyik la lupa jaa nk bawak p kedai mamak tu..depa dah bnyk kali duk minta nk syiling...berat kaann

saniah said...

Nai....oye ke? Okla nk try...Nano ke Bio Ever? Hehre mana mana la kan asal kan mnjadi...taklarat duk sapu cream halia tu dah...satu badan bau halia hahaa

Nai @ TPJ said...

Nano technology, Bio-Ever namanya. Nai guna ok, Alhamdulillah.. Pecahkan lombokan urat tersimpul tepi lutut.

saniah said...

Nai...oo ye ke...nnt nk cari...bagus je bunyi nya...mmg sakit area lutut pun ni tq sis

n O e s u h a i m i said...

akak nak diet ke ni?? hehehe...caiyok2..noe pun dah start rasa sakit lutut..tp kadang2 la..tp skang ni bila nk sujud je..lutut pun berbunyi..mmm