Sunday, September 23, 2012

perhatian....perhatian


Assalamualaikumwarahmatullah....

Ni ada satu blog saya nak join...nampak dari blog hapraq..terus ke blog kesuma angsana dan ambik ni tempek kat sini....nak join jugak bagi menambah kenalan di alam maya ni...harap dipilih untuk join bloglist dia..tengk orang yang komen dan tinggalkan jejak blog pun dah dekat 100...hemm tak pe lah...kita cuba je ...kawan biar seribu....kawin sekali je lahhh....ehh kesitu pulak

Okay sesiapa nak join bloglist kesuma ni...ambik le banner ni dan tampal kat blog you all...then tulis sikit tentang kesuma ni...i rasa tentang kenapa nak join dan jadi kawan  kot...dan jangan lupa link kan juga ke blog dia..dan dan juga lupa tinggalkan di ruang komen kesuma tu link ke blog anda yaaa...kalau tak macam mana dia nak jengok ke blog anda...:)...oya iklan ni sampai 26hb ni je ya...

Selamat menambah sahabat dan merapatkan ukhwah sesama kita....:)



Wassalam

9 comments:

Kesuma Angsana said...

tq sudi join sgt2 KA hargai. kat rumah BB slow nnti2 KA follow awak balik ye, neway, tks again

Kesuma Angsana said...

ok dah follow awak ye 88

inazamri said...

salam kak.Lama tak jenguk akak disini.harap sihat ye.

Dinas Aldi said...

Tak rugi menambahkan kenalan kan :)

❤Kamsiah❤ said...

betul..berkawan biar beribu...kawen biarlah satu ja hehe

Hanis Azla said...

Salam kak saniah.. terbaca tentang bloglist ni.. baru teringat yg sampai skrg saya tak sempat nak update bloglist saya.. sejak dulu tak tukar2.. punyalah tak sempat nak mengodek bloglist.. he..he..

Marya Yusof said...

As salam Kak,

Marya dah lama tak join mana giveaway atau bloglist org... mood belum mari...hiks... Selamat menambah kenalan :))

Akak sihat? :)

ieda said...

aduhaii saya sampai skrg x joint2 kak .. x tahulah kak KA terima idok saya dlm list dia huhu ;)

Kaki Sembang said...

dah add..berkawan biar beribu bercnta biar satu..hehe