Tuesday, June 5, 2012

aikk ada lagi yang tak siap rupa nya... :)

Assalamualaikumwarrahmatullah

Berdering handphone saya pagi tadi...takde lah awal sangat dalam pukul 10.30 gitu...my husband calling from KK...dia pergi sana semalam ...pagi ni saya duk ralit la basuh baju sidai baju bla bla...langsung lupa nak bangunkan putri dan putra yang sedap beradu tu...aiiiiisshh geram..lagi tak bukak speaker lagi tu lah tak bukak mata depa niihh

Husband tanya dah nak ke bank ke...uikkkk saya nak kena bayar yuran budak budak berdua tu laaa...bukan saya kena menunggu tapi yang berdua tu lah...haiii dah besar gajah ( even depa dua ni kurus kering...takde rupa gajah pun laaa....kihkihhh ) tak kan mama nak buat kan ye dak?

Dah tu husband remind kan kena ke optometris ( betui ke dak ni ) nak betul kan glassess si kakak....kata nya frame bengkok ke apa...ishh study sambil baring la tu yg buat bengkok tu...dah tu sure kena check power kot...haii nak kena melayang berapa pulak ni?

Dah si hakim pun kata dia nak check sekali....saya tanya dia kenapa ? hakim tak nampak ke? dia kata nampak...cuma blur sikit....???? apa jenih jawapan tu? nampak tapi blur..hemmm

soo ni tengah tunggu diaorang siap...aihhh lama bebenor..mama siap kejap je ni diaorang apa yang di ulit uli entah la..lambat benor...:)

Ok ...apa apa pun terima kasih kerana singgah..:)
Jumpa lagi aaa

9 comments:

ainnoraini said...

macam tu la ragam anak2kan kak..
masa kecik2 lain dah besar lagi la banyak akalnya...

rieda_ffya said...

bese la tu sis...cuti sekolah ramai org le..tu yg lame menunggu kan..

Tak Pe Je said...

Salam. Bagus nye husband mu kakak.. dan bagus nye la kakakku ini..

eyndayusoff said...

Hubby eynda pun kekadang walau pegi ofis dia, mesti sms ingatkan eynda apa eynda kena buat... wife dia ni suka leka hihi...

che mid said...

musim cuti sekolah adalah musim mengganti tidurrr....

Dinas Aldi said...

Hehe banyak benda nak kena buat, depa pulak dok buat ghalit. Baik2 nanti speaker mama bukak full blast, kihkih!

MulutPayau said...

bab menunggu tu paling tak tahan heheh...

Anak2 saya pun sama..cuti sekolah ni dia orang kata nak ganti tidur...adoiii macam2 dia orang ni....

inazamri said...

saya kalau nak kuar ke mana2 pun..selalu mesti siap dulu..tggu anak dara sorg bersiap tu mau beruban rambut ni semua.

saniah said...

Ain....ye la ain...rasa nya lbh mudah jg diaorg masa kecik dulu2 ;)

Rieda......smlm pergi mmg org ramai plk :) kena mnunggu lama jgk laa

TPJ....sapa yg lbh bagus dik? Akak ke cik abg akak? Heheee


Eynda......sama la kita dik...nasib baik kan ada yg tlg remind hihiii


Kak mid....betul tu kak....jenuh jerit baru nk bangun...ishhh :)


Cikgu....mmg kontrol jgk speaker ni sbb malu kat jiran heheee

Ina/mp......sama la kak pun tk sabar tgu org :) rasa kluar asap kat telinga :)


Inazamri......sama la dgn anak dara akak....dia bersiap tu kita dah blh buat mcm2 keja...lambat sggh