Thursday, March 15, 2012

TERIMA KASIH....

Assalamualaikumwarrahmatullah..

terima kasih pada rakan bloggers yang menyampaikan ucapan dan doa doa pada saya sempena hari lahir saya hari tu...:) senyum lebar saya sampai ketelinga..dan ada juga yang puji puji...he he he
Suka nya sebab bukan selalu orang puji puji kan...:)

Pada adik Marya Yusof...akak dah jawap komen dik dalam post hari tu..tapi masih lagi nak cerita kat sini yang gambar profile tu satu satu nya gambar akak yang "menjadi" gitu....selalu nya memang nampak sebijik usia akak...:) nanti balik sini kita jumpa ya..so marya akan tengok sendiri banyak nya kedut kedut kat muka ni...:)

Tapi macam mana pun...memang suka lah dapat kata kata ikhlas doa dan dorongan dari rakan rakan semua...senyum lagi sampai ke telinga..happy birthday yang istimewa tahun ni...:) angka pun cantik kan 44...hemm saya memang suka tu.

Moga hubungan persahabatan kita berpanjangan ya...suka bersahabat dengan anda semua..:) :)

Terima kasih kerana singgah..membaca blog yang tiada keistimewaan nya ni..blog biasa biasa ja..:)

Jumpa lagi

3 comments:

ainnoraini said...

semestinya sukakan kak..kalau ada sudi puji kite...kalau saya pun semyum simpul gituu...

nak jugak jumpa ni dgn akak tau...bila agaknya tu yee...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga ukhwah terus berpanjangan antara kita juga sis

azieazah said...

Kita berbeza beberapa bulan saja. Hampir sebaya.

Semoga U terus sejahtera bahagia dan ceria selalu.

Bila kita nak jumpa lagi agaknya...