Monday, March 12, 2012

MENINGKAT SATU ANGKA

Assalamualaikumwarrahmatullah..

Nak post entry sebaik saja jam masuk 12.01 am tengahmalam tadi...tapi duk syok tengok movie sampai malas nak on laptop. Pastu dapat call dari Zulaikha mengadu duit dalam bank kosong...aikk apahal kosong?? 1hb Mac hari abah dah masukkan duit belanja dah...saya ingat dia habiskan dan sekarang nak memujuk abah masukkan lagi...memujuk melalui saya lah...pastu duk sibuk tanya hari ni berapa haribulan..yang saya ni duk cakap 11hb lah lupa pulak masa tu dah pukul 12 lebih...ha ha ha

Anak buat prank call untuk mak sempena hari lahir...

Tengah malam tadi jugak dah dapat wishes dari Hakim...abang..kawan2 di FB...terima kasih semua..

Dan pagi ni dapat sms dari husband...elehh tadi kat rumah tak nak wish ..dia kena keluar awal pagi tadi untuk ke Putrajaya..dah sampai sana baru antar sms wish ...apadaaa...anyway thanks dearest...dia kata nak belanja makan malam ni...hemm tak nak la makan malam malam..bertambah berat badan saya...bagi je cash money ha ha ha...memang ada sesuatu dalam pikiran ku ini dear...:) :)

Pagi ni dapat wishes dari Pon..dan beberapa orang kawan kat FB lagi...hemm walaupun saya dah kurang aktif di FB tapi masih ada kawan yang ingat nak wish. Saya tahu kat page dah keluar birthday date saya kan...thank you kawan..

Iye Hari ni 12hb March adalah hari lahir saya...hemm

Saya suka angka 44 tu..mana tak nya lagi 10 tahun akan jumpa 55 kan? so unik la umur saya sekarang..orang tanya umur berapa...tak payah pikir pikir tolak campur..hah cakap je 44 tahun dahhh...

*gambar dari google ya..bukan present dari hubby..uhuhu
Jadi saja nak share itu je lah....dah bertambah angka saya ya..doa saya macam macam...tertutup di hati...:)

Terima kasih kerana singgah...jumpa lagi

25 comments:

Kakzakie said...

Selamat ulangtahun kelahiran. Usia bertambah kian mematangkan diri. 10 tahun lagi dah jadi nenek kot....

kakcik said...

Selamat menyambut hari ulangtahun kelahiran yang ke 44. Semoga sejahtera dalam kasih dan rahmat Ilahi. :)

Dinas Aldi said...

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran ke 45, kak Saniah. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & dikurniakan kesihatan yg baik olehNya :)

Zaitun said...

Selamat hari lahir buat saniah semoga berbahagia selamanya.

MulutPayau said...

Kak Saniah...selamat hari lahir ya kak....semoga pnjang umur, murah rezeki dan berbahagia hendaknya....

saniah said...

Kakzakie...insyaAllah...lg 10thn? Agaknya la kot..hihi..mcmanala saya sbgai nenek ye?ha ha excited jgak ni...

saniah said...

Kakcik...ameennn...terima kasih kakcik :)

saniah said...

Cikgu....ameennn terima kasih cikgu...:)

saniah said...

Kak zai... amenn...trima kasih kak..:)

saniah said...

Mp....ameenn...terima kasih ina..:)

Pink Mama said...

Happy Birthday dear. Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur =)

saniah said...

PINK MAMA...ameenn...tq...dan tq juga sbb singgah sini k

Dinas Aldi said...

Allahu akbar, saya mintak maaf banyak2! Pandai2 pi tambah setahun umoq kak Saniah.

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran ke 44 na..mintak maaf sekali lagi..

saniah said...

Cikgu....ha ha ha tak apa aihh saja melawak ja td tu...tak kisah pun cikgu tertmbh tu... :) :)

So Shy Lady (SSL) said...

wah birthday girl eh..eh

slamat mnyambut hari ulangtahun ye kak...ttap mantain sweet wlaupun angka btmbah kan kak

bunga tu ltak atas meja mkn mmng cun

saniah said...

SSL.....hihi btl tu...senyum selalu nnt manis la muka..terima kasih dik..
Bunga google punya...tringin jgk nk dpt bunga tp takde sape nk kasi...:( hehe

Hanis Azla said...

happy belated birthday kak.. Alhamdulillah, dalam usia 44 tahun akak masih diberikan kesihatan yg baik.. cantik dan awet muda.. semoga akak terus mendapat keberkatan umur hendaknya..

Liza @ Adzriel AB said...

nampak macam 34 pun ada tu... awet muda kak.

ainnoraini said...

sori kak terlambat nk wish...semoga akak dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yg baik..dan paling penting diberkati oleh allah didunia dan akhirat...

saniah said...

Hanis....Alhamdulillah..akak pun brharap begitu jgak..terima kasih hanis

saniah said...

Liza...ya ka? Alhamdulillah....terima kasih liza

saniah said...

Ain...amenn...trima kasih ain..:)
Takpa lewat pun..

MaryaYusof said...

As salam k.saniah,

Selamat Ulang tahun kelahiran... Barakallahufik~

Apesal akak nampak muda? Share rahsia boleh... Serious! Tak nampak mcm umur tu pun... Semoga ceria2 selalu! :)

saniah said...

Marya yusof....thnks for ur birthday wish tu...
Hihihi...marya..la haii klau mai tgk face to face baru tau rupa sebenaq ni...tu muka tempek2 bedak..elok la sikit..klau tak tempek apa2 mmg aci juai bunga tu lgggg comei..betui..seriously..mgkn masa ni gambar mnjadi kot..tu ambik tempek kat profile picture...anyway tq ..u made my day lahh...suka i hihi

NzA said...

Hepi besday kak.sory terrrrrrrlambat wish....kiranya pangkat kak sy la ni...Akak sebaya abg saya....

Saya doakan agar akak bahagia selamanya...amin....