Tuesday, January 31, 2012

terima kasih...

Assalamualaikumwarrahmatullah...

Salam rindu untuk blog ku..yang dapat di update selang seli saja...apa nak buat kan..dah laptop rosak dan kini mengharapkan laptop husband je...nak upload gambar sendiri tak berani sebab apa apa hal kalau ada yang tak kena...husband bising aaa....dia bercakap sekali sekala tapi bila nak beleter tu berjela gak..huh..nasib baik dia tak baca blog ni.. :)

Kali ni tak sempat nak bercerita panjang panjang...gambar gi jalan weekend hari tu ada ni ha..tapi tunggu la husband balik dari dungun karang minta dia savekan kan dulu then baru boleh bercerita panjang dan panjang lagi..

Saya kali ni nak ber terima kasih pada kawan kawan blogger setia yang mengunjungi blog yang tak seberapa ni..yang turut mengirimkan doa buat kawan blogger saya iaitu ZU..harap doa doa kita sampai dan bonda zu kembali sihat dan dapat pulang ke rumah..buat masa ni saya pun tak tahu perkembangan bonda zu ni...sebab dia pun dah lama jugak tak update blog dia..agaknya masih sibuk menguruskan ibunda tersayang ....nak jengok ke FB saya pun tak terpikir nak add dia...emm rasa nya fb dia private kot..takpa apa apa pun kita teruskan berdoa untuk bonda nya....InsyaAllah

so pada AZIEAZAH...DINAS..MULUTPAYAU..CHE MID dan MIZA...terima kasih ya..

Wokay...sampai sini dulu

Apa apa pun terima kasih ....terima kasih...banyak banyak atas sokongan semua..

Kita semua adalah bersaudara...tak kira lah apa warna kulit ...warna mata..lahir kat negeri/negara mana sekali pun namun pada Pencipta..kita ada lah sama..Allah yang create kita jadi tak salah kita menghulurkan doa dan harapan pada sahabat/saudara kita yang dalam kesusahan

itu je ....ishhh nak berjela jugak la .... :)

Jumpa lagi ya...terima kasih

4 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
LF singgah. Take care

azieazah said...

Kadang-kadang kita tak perlu pun jumpa selalu, or rapat sangat, tapi sentiada ada ingatan di hati selaku kawan maya.

saniah said...

Dato' LF....
Wkmsalam...terima kasih singgah


AZIEAZAH......Yup betul tu...amat manis bila bangun pg trbayang wajah kwn ni..hati terus terdetik ehh apa kabar dia skrg? Trus kita masuk blog dia brtanya kabar...bagus kan
Terima kasih azie krn singgah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak...kita bersaudara, betul tu.walau adik comot jauh tp dapat rasa kasih syg akak