Tuesday, December 13, 2011

jom shopping

Assalamualaikum....
terima kasih kakzakie beri komen semalam...:) kalau datang ke area sini singgah le pekena nasi bukhara ya...:)

*******************************************************************

Hari ni nak redah kesesakan manusia..hehe..semalam ber iya saya tanya suhailah...sanggup ke tolong mama jaga troli esok? awak tu kecik nanti orang tolak pulak...lama dia pikir..mula dia kata taknak tapi last last dia kata "kita datang lewat sikit la mama biar masa tu orang dah balik...senang kan..?" alahh dik ni sales mana ada masa orang nak sunyi dari shopping complex ni...:)

So saya ingat nak pergi dalam pukul 3 lah...awal awal ni sure orang ramai...dah tahu dah apa nak beli so tak de lah bersesak sesak mencari....lagi pulak rasa nya tak ramai orang sangat nih...konon...huh


So jom shopping jommmm....

terima kasih kerana singgah....

3 comments:

azi said...

Selamat Shopping Kak Saniah...:)

ainnoraini said...

wahhh..bestnya nak gi shoping ye...nanti tunjuk ye beli ape..dpt tengok jadi ler akak beli apakann...

saniah said...

AZI..:) saje nak meramaikan aje..bkn nk beli apa sgt pon..:)


AINNORAINI....iye ke? boleh ke akak tunjuk ni? karang ada kata riak pulak..ehh beli kat jusco je bkn mahal pun kan..brg2 biasa je..:)