Friday, November 18, 2011

masih mencari

Assalamualaikum..
salam hari jumaat...

kata Ummimairissa kaler agak malap..kata Tuan Hamzah (Pak Ngah) sesuai hijau kuning kalau orang kedah....emm saya memang orang Kedah...so macam mana ya...guna hijau kuning ke??
******************************************************************************

Sampai ke tengah malam lah saya mengodek godek...dah tak larat saya pilih kaler biru semalam....saya bersetuju memang malap pun...orang kata kaler masam...hehe..bukan betul betul biru..tapi mcm dark grey gitu...so saya tukar...letak kaler ni pulak...susah ya..bila tukar patern kena tukar balik width lah..font lah...kaler font size font...hemm mcm mcm...tapi syok jugak laa..

So macam mana dengan yang ini? okay ke??

terima kasih kerana singgah...dan bagi pendapat...

8 comments:

Ros said...

Salam Saniah,

Bagi Kak Ros ok sangat....ceria gila...

Hanis Azla said...

di mata akak cantik.. akak pun selalu ada masalah klu nak tukar2 patern dan warna.. itu yg jarang benar nak mengodek tu.. he..he..

Dinas Aldi said...

Ohh saya mai2 ni dah merah gini dah. Sekali sekala kita tukaq decoration rumah ke2 kita ni, memang syok kan :)

Zaitun said...

Sweet dan terang warnanya.

saniah said...

Kak ros...ishh tak mau la ceria gila....hahaha..kena tukaq lagi la nampaknya...

HANIS......sekejap je hanis..kejap lagi akak kena tukar lagi lah..merah sangatlah makngah

CIKGU.....hehehe...sekali sekala nak tukaq cat rumah...nasib baik rumah alam maya..tak le rugi beli cat...:)

azieazah said...

Sekali sekala elok juga bertukar warna bertukar kulit. Tidak jemu. Nampak ceria. Yang penting tak slow..

wos said...

dah terlambat, kat ofis bizi la kak.. weekend baru boleh jln2 ke blog2 kengkawan..

sweet jer kaler nih, saya suka!
dari blog saya yg hitam putih tu ja..
apapuntakboleh!
hahaha

saniah said...

AZIE.....nak bertukar lagi nampaknya...seronok pulak mencuba pelbagai patern..:)

ROS.....iye ke sueet? tak garang ka ros?