Friday, November 18, 2011

macamana...okay tak?

hemm....husband complain blog saya kurang menyerlah...tak cantik..:(


Jadi semalaman ni saya mengodek godek setting dan design...aduhaii susah nya nak decide..last last decide nak guna kaler biru...amacam?? rasa macam tak sesuai kan..ni ikut cita rasa suhailah sebenarnya....esok esok saya tukar balik lah...macam kureng je..


Okay lah saya admit...memang jiwa saya ni agak jingga..ceria..kuning...hemm biru kurang tepat lah kan...tak pa..nanti saya godek lagi...sesiapa nak bagi pendapat sila kan....kuning hijau macam dulu okay lagi kot...hemmm decision decision...tapi saya mengaku yang saya suka font pada blog title kan...nampak lebih santai tak gitu?.


okay lah...nak cuba lagi..selamat malam..

4 comments:

al-lavendari said...

kalau orang Kedah, sesuailah dengan warna kuning hijau kot !

ummiarissa said...

saya nak komen lebih-lebih pun tak berapa pandai juga bab-bab setting blog ni,tapi memang santai font title atas tu,setuju...tapi latar belakang blog ni macam nampak malap sikit..cuba kak guna warna cerah, ceria gitu1

saniah said...

Ummiarissa....betul la kata ummi..malap kan? akak memang suka kaler cerah2 ni..ok confirm nnt kak tukar lah..:) thanks ummi..

saniah said...

TUAN...memang betul tu..saya org hijau kuning..haha..bila la boleh julang piala lagi?...emm