Saturday, November 19, 2011

cuti dah mula...mama seronok...

Assalamualaikum....
ehh...ter rajin pulak 3 entry satu hari...hemm...layan je lah kan..
Sebenarnya ni baru teringat...siang tadi rupa nya last day suhailah bersekolah...laa mama pun sebenarnya dah ke sekolah tapi lupa..hehe

Saje je upload gambar dia...dia suka baca blog mama ni ..tambahan pulak saya tengah memberi sokongan kat dia supaya dia rajin mengarang dan membaca buku2 bahasa...maklumlah tahun depan nak ambik UPSR kena rajin rajin membaca ...ni asyik baca buku2 survival jee...pelan pelan kena ubah ye dik...




Lepak dengan mama je lah ye dik...kakak pun nak masuk asrama dah ahad ni...tinggal lah adik menemani mama dan abah....hisshh sunyi la rumah...tapi ok jugak kan takde gaduh gaduh lagi..tapi lama mana nak seronok sunyi sunyi ni kan..nanti bosan lah tu...:)

Belum cuti sekolah hari tu dah bawak dia berjalan...so cuti ni memang lepak kat KL je lah...abahnya pun banyak kerja terbengkalai sebab ulang alik ke utara baru baru ni jadi memang susah lah nak ambik off day lagi lepas ni kan....

Esok ada wedding anak sedara husband...so kena attend akad nikah sebelah pagi dan dinner sebelah malam..ehh cerita esok kita simpan dulu ya..nanti saya upload gambar kawin pulak..tu pun kalau dapat kebenaran tuan badan..:)
emm...barang barang zulaikha pun belum habis beli lagi....aihh

Apa apa pun terima kasih kerana singgah...jumpa lagi ya

6 comments:

azieazah said...

Bila anak makin besar, lama-lama tinggal berdua...

Cuti sekolah ni, best gak jalan-jalan. Tapi kat KL ni pun banyak tempat best utk meronda. Yang penting sedia duit jerrr

Kakzakie said...

Kalau boleh bila anak cuti sekolah kita pun nak cuti juga saniah. Tahun depan Shaila UPSR ye... selamat berjuang sayang..

wos said...

sedap pulak nampak tomyam kung akak tu...
nak pegi SR la lunch nih...

saniah said...

AZIE....memang betul lah azie..ni i nasib baik ada suhailah..kalau tak mau tiap2 hari i tercongok kat ofis husband...sure dia tension haha


KAKZAKIE.....terima kasih kakzakie..mendoakan suhaila...nnt saya bgtau dia..:)


ROS.....memang sedap ros tapi isi dia sikit la...tak cukup utk perut akak nih..:)

Dinas Aldi said...

Suka tengok gaya Suhailah tu, pandai dia posing :)

saniah said...

CIKGU....bab posing serah kat dia..hehe..jgn bg pening makpak dah la esok2 nk jd model plak..:)