Thursday, October 27, 2011

tunggu subuh

Assalamualaikum...
Pagi ni husband kena bekejar ke subang airport untuk perjalanan ke Trengganu..setiap ujung bulan macam tu lah..ada site meeting

Jadi saya pun ikut sama bangun pukul 4.30 pagi tadi..siap breakfast sembang sembang sekejap..

Lepas dah babai itu ini..masuk dalam rumah tengok ada nescafe dan roti bakar ber balance lagi...hemm tengok jam 'dah pukul 5.15..' sayang nak buang makanan si husband tadi...saya lah menghabiskan nya..ya lah daripada saya tidur semula dan ada kemungkinan besar saya akan terbabas subuh pagi ni..dan mungkin juga terbabas dari menghantar suhaila ke sekolah..ha ha ha ini pernah terjadi tau

Dah pekena nescafe dan roti bakar..dan kat masjid kedengaran orang membaca al Quran..mata makin segar so 'on' je lah netbok ni..

Okay dah sampai kat sini dulu..entry pepagi ni..azan dah berkumandang bersama sama bunyi air kat bilik air...Alhamdulillah...Hakim sedang mengambil wudhu...sejuk perut saya..:D

Nanti saya bersiaran lagi...InsyaAllah

Terima kasih kerana singgah

8 comments:

Kakzakie said...

Dah terlanjur ada lagi baki sarapan tu kalau kakak pun kakak makan habiskan. Sayang...

azi said...

Salam Saniah..
Kan berpantang 100 hari nasi...makan roti sikit tu tak ape...he..he..lagipun roti itukan lebihan En. Suami...itu sebagai penawar hilangkan rindu...

wahida said...

sementara tunggu subuh dapat satu n3 kan kak...

salam kenal..terus follow sini...

saniah said...

kakza...memang mcm tu lah selalu kan..kita laa yg menghabiskan..:D tu yg asyik kena beli baju baru..cepat sendat..

saniah said...

azi....hi..saya ni kata je pantang 100hari tanpa nasik tapi benda lain saya belasah baguih pnya..hehe..:D u tak nak cuba ke? jomla join..

saniah said...

wahida...hi tq folow akak..nnt akak g rmh wahida pulak ya..emm tak selalu akak dpt bersiaran pg2 ni..penangan nescafe la niii..:D

Ros said...

Salam Saniah,

betul tu,Kak Ros setuju sangat,apabila kita dah bangun pagi jangan dok pi tidor balik,bukan saja terlepas subuh,badan kita pun akan jadi letih dan malas.

saniah said...

Kak ros...ehh betul ke kena pangil kak ni? satg rupanya saya yg lbh tua..:D..apa2 pun terima kasih ya kerana sudi folow saya...dah pergi ke rmh kakros tp takleh tinggalkan jejak line lembab sgt...esok saya pergi lagi ya...:)