Saturday, July 9, 2011

maaf kan ya..

Assalamualaikum...


Jarang sangat bukak laptop pagi pagi cam gini..hari ni teringin plak so..terus masuk blog. Dah lama tak g blogwalking...dua tiga hari lalu meksis broadband slow yg amat..bila click kat blog kawan2 punyala lama menunggu siap boleh pergi basuh pinggan mangkuk dan cuci sink sampai kilat cun melecun lagi ...tu yang bila menyampah atas ke slow an nya saya cuma update blog sendiri je...banyak lagi blog belum jengah..geram dengan meksis ni...urgghh

Malam tadi sempat la juga p satu blog...blog aziezah..letak komen sikit pastu nk balik rumah sendiri punyalaa lembab..kenapa ek?? bil baru bayar..guna 6gig dah tu mana ada dwnload apa2 movie tapi slowww amat....ok lepas ni masuk rumah baru memang sah sah saya guna uni-fi....hahaha kansek meksis dan kansel astro...jimat jimat...

Akibat ke slow an broadband sejak 2 hari lepas lagi membuat saya tak sempat nak click blog lydiamiza..nampak jelas update dia tapi bila click tergantung lama sangat...hishh..pagi ni je saya dapat masuk ke rumah dia...emm mungkin pagi pagi ni jalan clear kot

ermm akhirnya saya dapat meninggalkan komen ucapan takziah atas pemergian atok miza ..aduhaii dik maafkan akak sekali lagi ya...kalau ada no talipon memang dah lama saya menghubungi beliau sendiri...ni menunggu talian cangggih yang berserabut gini memang menyusahkan betul...

Sekali lagi buat miza...Al fatihah untuk arwah atok miza..moga ruhnya diletakkan bersama orang orang beriman di sisi Allah...kepada ahli keluarga yang ditinggalkan bersabar lah dengan ketentuan Allah ya..kita sama sama doakan arwah berada di tempat yang lebih baik
InsyaAllah...

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

assalamualaikum kak saniah..alahai akak,jgn la rasa bersalah mcm tu sekali.mmg dah ajalnenek dan atuk pergi dlm 2 mgu ni.huhu.

akak...samalah ,miza pun guna meksis,sgt menyakitkan hati.sbb tu susah nak melawat blog kawan2.byr sampai 70lbh..huhuhu.

akak,fb saya lydia miza mohamad norjaini .akak nk nmbr adik ye?0127660546.sian akak tak dpt cr adik..maaf ye kak.

saniah said...

miza..kisah nenek dan atuk miza mmg buat akak terharu..akak rasa arwah berdua mmg amat rapat kan..baru je nenek meninggal atok pulk menyusul..subhanallah..Allah mengetahui apa yg atok rasa ms kehilangan istrinya dulu..sedih kan..moga ruh mereka berdua bersama2 org2 yg beriman..amin

ok..thanks bg no hp..InsyaAllah esok akak sms miza..sekarang dah lewat..tknak ganggu miza..:) jg diri ya..:)

azieazah said...

Terimakasih SANIAH, selalu sudi masuk dan komen di blog saya.

Kita ada pilihan, dan pilihan kita pasti sesuai dgn kita. Jadi buatlah pilihan yang memuaskan.


Sembilan Haribulan Julai: Rupanya Aku yang Terkulai...!

saniah said...

azie..yea btl tu..jd confirmlah bulan depan dh tk guna meksis..hehe