Tuesday, May 24, 2011

yeayyy....at last

ye haaa..apa yg seronok sgt? seronok ka tgk gambar budak tu lari dengan "budak budak" dia pun sama duk lari? hahaha...gambar cuma hiasan yaaa....

tak laa sebenarnya aku nak cerita keseronok kan aku dapat jog pagi tadi...tengok tu JOG - jogging....bukan RUN - running....tauuu

aku sebenarnya tak reti lari...lari kena ligan dengan itik yg panjang leher tu biasa laa...ini jogging....dah la tu dapat pulak jog selama 20minit non-stop....makngah suka sakan. Sebelum ni makngah kalau lari mesti semput...baru 10 langkah dah tercungap cungap tak cukup oksigen....hehe...betapa tak fit nak aku..dah tu badan pulak berat.

So pagi ni bila dapat lari selama 20minit tu..aku very very happy lah..rasa nak p lari lagi nih...dah tak heran dah dengan aerobic ni..yaa mesti boleh....hahaha

so ni je lah nk bebel...terima kasih singgah ya?

6 comments:

Kakzakie said...

Kalau ada peluang buat bagus sangat. Untuk kesihatan sendiri kena jaga. Tak ada org lain boleh tolong jogingkan utk kita.... Kalau boleh kakak sanggup bayar upah tau....:)

saniah said...

Kak za..hehe memang betul..malas kan?i pun sama tapi bila dh naik tangga pun semput..jgn kata tu...duk memberus baju sikit pun dah mengah..jd kenala paksa buat..nk ambik upah jog?? umm minta maap laa..hehe

rosdiana said...

saya tak pernah abad berjogging..
femalas sungguhh :(

saniah said...

hehe..seblm ni kita sama laa..tp hari ni akak dh pecah tradisi...cuba la ros..kejap pun ok..seronok..tp sekg tengah azab sakit segala tempat..:(

rosdiana said...

ok kak. nanti saya tabahkan hati kuatkan lutut dan terus berlari pecutttt!!

amboi.. taknak kalah..

saniah said...

ros..pecut ros jgn tak pecut...hehe..jatuh bangun sndr ya..:)