Monday, January 7, 2013

Weekend semalam....pendek jee

Assalmualaikum

Sejak boleh guna bloggeroid ni asyik rasa nak menaip je..ada je yang nak di taip dan story kan... :) :)

Ni semalam meronda ke 1utama/OU...hajat mengajak abah diaorg ni dengan alasan nak mencari yang dalaman....:-P

Alaa dah lama tak jejak sana..asyik ke klcc ja...bosan..klcc tu nak buang air pun susah...takde paip/hose kan? ...kalau ada pun satu je yang disediakan hose...yang lain pakai punat air sembur kat *tuttt*....jenoh la nak adjust... Hahaaaa

Sesampai je mesti makan...

Singgah nandos...memang dah aimed nak ajak abah dia kesini


Ni saya punya...chicken kebab...memang favourite lah saya ambik 2 side grill vege...sodappp


Abah ambik 1/4 chicken rasa nya...ok la kot tengok makan tak toleh kiri kanan dah....:-D


Ni adik punya...dia ambik dato's fav...konon dato mana ntah yang creare dish ni....hekelehhh dato besar sangat kee??


Dia ambik side dish nasi n chips ...punya lapar minta tambah nasi lagi....tapi memang semua tahu kannn medditeranean rice kat nandos memang sedap kan ...yummy



Licin ok...memang lapar betul la kita orang hehe

So jalan jalan hilangkan kalori yang ditelan tadi...masuk jusco aeon...

suhailah mencari seluar skinny colourful kan ke trend sekarang pakai seluar macam tu...ok la jumpa kat SEED....rembat 2 helai sebab suka 2 kaler....amboiiii


Takpe la dikkk....kesian gak tengok seluar2 dia banyak yang dah memendek tu....membesar jugak rupa nya kau dik...heheee
Ok meninggi takpe..jangan mengembang ok..:-P

So dah dapat apa nak kami pun balik ...penat dahh

Jumpa lagi ya
Daaa

posted from Bloggeroid

8 comments:

Zaitun said...

Kak Zai ke Kenny Rodgers...macamana tak badan menjadi2...kih2.

saniah said...

Kenny rogers pun sedap k.zai....tu pun fav suhaila tu hihihii

Nai @ TPJ said...

Salam... Amboi kanda... Tu yg nai tersenyum, laju jer akak berblog sejak dua tiga seplo menjak nih... ^_^ good for you! Nandos baru sekali nai try..

azieazah said...

Anak dara I pun suka benor dengan Nasi Mediterranean Nandos nih! Tapi I lebih suka memilih KennyRogers lagi.

Marya Yusof said...

As salam Kak Saniah,

Lama tak jengguk blog akak & kengkawan blogger yg lain... rindu nak dgr ngomelan akak di blog! Biasa kat FB je... tak boleh nak baca lama2 still miong2 lagi ni hikhikhik...

Maaf kak tgk makanan tu tekak saya kembang...huhuhuu...padahal bukan main suka mamam nandos dulu! ;))

saniah said...

Marya....laaa cian nyer dia...hehee...takpe nnt ok la tu..sabar yeee

saniah said...

Nai....kenapa baru sekali? Dah lama nandos kat malaya ni kan..hehehe

saniah said...

Azie....nasi kat nandos more buttery compared to kenny's ...i ni dua dua tu tak suka..hihihii