Thursday, January 17, 2013

Syabas ...the sir....the king...the berbaloi.. :))

Assalamualaikum...

Dont judge the book by its cover !! Haa...tu laa omputih dah kata...tengok tajuk mcm menarik kan...dah habis baca baru rasa macam ishhh...apabenda makngah ni merepek....hahaa

Semalam dalam pukul 10 pagi gitu air paip stop...memula kecik dari subuh tu...tak kisah sangat la sebab memang selalu di catu..pastu dalam pkl 10 kering terus...chewahh dan dan tu nak marah...pada hal orang lain lagi teruk kan..berminggu minggu takde air...kalut saya ni kan...

Patut la jem teruk selasa petang di mr2 kat petronas wangsa melawati ..rupanya paip bocor/pecah...melimpah limpah air atas jalan...rugi rugiii

So petang semalam lori syabas datang...saya tak berani nak mngangkat..pinggang ni problem sikit...duk ingat kalau husband balik biar dia angkut lagi pulak kami cuma bertiga air dalam tangki tu boleh bertahan lagi 2 hari lagi :)


Ni cerita 2 minggu lepas...saje nak tempek gambar ..tahu kan trend sekarang ? Kalau tak tahu cer tengok anak dara kecik saya ni..apa tu?



Haa ni orang panggil the sir...entah la kot ada nama lain...suhailah kata untuk tunjuk sokongan pada kempen Anti bully....tu yang saya beli kan...banyak lagi accessories guna misai ni...ada jam..cincin..gelang..dia nak rantai...bagi je lah asalkan yang positif kan :)

Weekend hari tu zulaikha balik...pegi festival city mall...lepas layan dia shopping ( aiyaaa....) kami masuk sini...tengok pinggan berpusing... :)




Laju jugak benda ni jalan...nak snap cantik cantik pun susah..sedap laa...boleh ajak abah diaorang pulak lepas ni

Minggu entah bila..ni dah lamaaa dah lama sangat...nak cerita asyik la lupa...saya ke popular bookstore kalau tak silap cuti dulu...ha lama kan?
Tengok ni




Haha....dari 60rgt tinggal 12.90rgt...cerita memang best pulak tu...tapi dah masa pun tak banyak sangat..tu pasal lah tak sampai ke tengah pun lagi...aduiii rasa hati ni dah tak sabar nak tahu ending ni...geramm dengan masa kan? :))
Tapi memang berbaloi lah beli novel ni..:-P

Itu je cerita kami..kumpul kumpul berminggu minggu...aihhh nak buat camna...tak dak masa sungguh ni

Dapat ber BW pun cuma sempat baca je nak tinggal komen tak boleh ya la nak kena pikir..susun ayat elok elok kan..tu yang lepas baca duk ingat nak datang balik tuptup lupa...

Sory la naa...makngah dah singgah cuma tak dan nak tinggal jejak...takpa la tak jejak balik ke rumah makngah ni...makngah tak kisah...betullll

Ok terima kasih mai rumah saya...jumpa lagi yaa

posted from Bloggeroid

16 comments:

makchaq said...

4 dalam 1.. macam Ali cafe.. he.. he

Makchaq pun ada buku cerita yang tak habih2 baca... kalau ikut hati boleh tak tiduq malam baca...

Mak Wardah said...

Comel si Sir tu Saniah....susah nak jumpa sir comel macam tu...

Nai @ TPJ said...

Mcm best buku tu... Bleh la story mory nanti... ^_^

MulutPayau said...

Macam2 cerita ada...paling suka tengok sir saniah tu...comel sangat...

azieazah said...

Bila banyak sangat stori dalam satu entri, tak tau nak komen hat mana satu.Hehehe...

Tapi lori Syabas tu memang popular skrg nih!

saniah said...

Makchaq.....ha tu la makchaq...saya ni klau bersembang tak boleh stop..hahaa....tq makchaq :-P

saniah said...

Mak wardah....yg ni kami jumpa kat diva di 1utama...bnyk lg tu blh g tgk :-)

saniah said...

Nai....mmg best..cerita hantu..heheee

saniah said...

Mp/ina....tq ina...tu dia happy dpt dah lama mncari :-)

saniah said...

Azie....takpa tak komen punnn :-)
Aaa kan? Sibuk betul diaorg skrg ni :-)

Zaitun said...

Kak Zai pun ada buku Mustafa Kamal Atartuk masih belum habis dibaca.

Dinas Aldi said...

Orang kata baik takdak api dari takdak ayaq tapi bagi saya dua2 takdak pun payah :(

saniah said...

Kak zai....sama la sy ni pun ada lg buku2 yg blum habis malah buka plastik pun belum hehehee

saniah said...

Dinas/cikgu....betui tu cikgu...dua dua takdak pun payah..api takdak rmh hangat laa..nak pasang kipas takblh

Syaffiqa Hidayah said...

Die beli kat mane barang yang ade mustache tuh?

saniah said...

Syaffiqa hidayah.....kat 1Utama old wing....ada satu kedai accessories situ klau tak silap nama kedai tu DIVA....cuba lah cari :)
Tq singgah...salam kenal :))