Thursday, March 1, 2012

tunggu dulu la

Assalamualaikumwarrahmatullah...

Hemm...2 hari lepas dapat sms dari Hakim dia kata tak nak balik study break ni nak study kata nya..hemm iyalah..12hb mac ni dah start final diaorang ni..so kalau dia balik pun sure duk tidor ja..dia memang kuat tidor kalau balik ke rumah.



Study....jangan tak study aaa....
* gambar dari google

Saya tak kisah sangat sebab dah nak start cuti semester...27hb Mac ni kena ke Arau lah nampaknya..menggangkut barang2 dia tumpang kat rumah mak..kena bergegas ke Tapah Road pulak ambik zulaikha...sebab yang jadi kelam kabut pasal clearance dia orang pada hari yang sama...ishh kalut
Kalau dekat lain cerita kan...apa nak buat kan nasib baik rumah mak dekat dekat arau..kalau takde tempat nak berenti rehat jenuh jugak...

Tapi zulaikha tetap nak balik..sabtu ni dia naik ets..saya dah bagitau dia tak payah balik buat penat je..lagi pulak kat sana boleh buat study group..tapi dia kata roomates semua balik...hehe budak pompuan lain sikit..nak exam mesti nak tengok muka mak dulu...hemmm...

Tak pe lah..apa apa lah janji dapat study dan dapat menjawap exam papers tu nanti kan...Doa mama dan abah sentiasa mengiringi anak anak...tak kira nak buat apa pun kita ni as a parents tetap mendoakan diaorang mendapat kejayaan kan...asalkan tidak menyalahi hukum...kan

apa apa pun terima kasih kerana singgah..jumpa lagi

p/s ...malam jumaat...surah Al-khafii...jangan lupa..:)
 ingatan untuk saya juga..tak sabar nak sambung amalan...rasa rindu sangat tapi tengah cuti kan so sabar je lah.. :) tunggu dulu laa

12 comments:

NzA said...

gud luck utk anaknda hakim n zulaikha...moga brjaya dgn cemerlang.

saniah said...

terima kasih cikgu..moga berkat doa cikgu..diaorg dpt kejayaan cemerlang nanti ya..tq

MulutPayau said...

semoga anak2 berjaya dgn cemerlang nnti......kalau anak2 exam, kita yg risau dan takut....

saniah said...

Betul tu...i ni plk mmg jenis kalut asyik trlbh risau :)

MaryaYusof said...

Salam kak saniah,

Semoga Hakim & Zulaikha berjaya dengan cemerlang! Biasanya seorg ibu yg rs risau lebih bila anak2 nak exam... Insya'Allah amalan surah Al-Khafii setiap mlm Jumaat...Tq for reminder kak :)

Zaitun said...

Semoga anak2 saniah berjaya dalam apa jua bidang,amin.

Dinas Aldi said...

Semoga depa dapat menjawab soalan dengan tenang nanti, insyaallah :)

saniah said...

Wkmsalamm marya....mmg btul tu akak ni mmg tgh risau ni :) hihi

saniah said...

Trima kasih kak zai...amin

saniah said...

Amin...trima kasih cikgu..:)

Hanis Azla said...

semoga keduanya mendapat result yg cemerlang nanti.. insyaAllah..

saniah said...

hanis...terima kasih hanis..InsyaAllah..amin :)