Tuesday, March 20, 2012

apa nak buat kalau rasa macam ni?

Assalamualaikumwarahmatullah.....

Terima kasih pada yang memberi komen..hemm ralit ber Blog walking sampai jadi lupa nak post entry..ada ke macam tu pulak

*gambar dari www.photosearch.com

Iye..saya suka sangat masuk ke blog kawan kawan dan kawan kepada kawan...tapi malas nak post entry dari saya..bukan takde cerita tapi dah dapat penyakit M ni susah la mau cerita kan..

Ada ka kawan2 yang pernah mengalami sindrom yang sama dengan saya ni? hopefuly saya cepat recover lah kan..tak syok la berperasaan begini

Nak post setiap hari satu entry ..mula mula memang itu lah azam kan..tapi ni dah jadi 3 hari satu entry kot..hehe takpe la kot sebab bukan ada yang menantikan pun kan

Bukan apa bila menulis ni secara tak lansung memberi peluang otak berfikir dengan kreatif..ada lah jugak exercise utk otak saya ni kan..kalau tidak tepu laa

okay lah..tu je nak cerita...mood down dan no mood syndrome ( entah apa yang saya mengarutkan ni...biar mengarut dari mencarut ye tak? ) eyy dah dah tu..stop

Terima kasih kerana singgah jugak walaupun sure anda rasa rugi sebab singgah huhuhu

Jumpa lagi InsyaAllah

12 comments:

inazamri said...

takpe ..janji ada gak entry walau tak hari2.Akak pun tahun ni la mula rajin balik nk update blog.last year tahun malas update coz melayan drama2 korea online heheh.

azieazah said...

Macam terbalik pula. I lebih mudah nak buat entri banding nak BW bila sibuk. Sedaya upaya mesti nak cuba update paling minimum sehari 1 entri.

Tips: sediakan gambar dulu sebab biasanya dari gambar akan ada idea untuk dijadikan entri.

Stok la gambar bebanyak dlm pen drive or snap jer apa2 bila ke mana-mana, boleh guna bila perlu.

Nida said...

Salam kenal...

Samalah dengan saya... penyakit M lebih byk dari penyakit R..hehehe

Dinas Aldi said...

Saya pun kalau sihat, insyaallah dapat jugak 1 hari 1 entri tapi bila kesihatan tak mengizinkan, slow sat :)

Tak rasa rugi pun, singgah sebab nak tau kabar kawan. Tak kiralah apa yg kak Saniah tulis, saya baca, insyaallah :)

ainnoraini said...

Saya singgah ni... Tuan rumah sihat tak hari nii...

Hanis Azla said...

saya pun kdg2 terkena sindrom tu kak.. tak kisahlah apa perkongsiannya.. yg penting kita dapat tahu khabar dari kwn kita..

saniah said...

Ina...tu la org kata drama korea brsiri ni berhantu..hihi..saya nk cuba jgk la cuma takut melekat kat dpn tv plk nnt..

saniah said...

Azie...bagus la tip tu...nnt i cuba pasti nya kena rajinkan diri ni..thanks u :)

saniah said...

Nida...salamm..trima kasih ya..
Mmg akak ni tgh kena pnyakit M :)

saniah said...

Cikgu....terima kasih bnyk2 ..mmg cikgu yg kerap singgah sini...sori la kdg2 kak merapu ja kan :)

saniah said...

Hanis....terima kasih ya selalu jgk singgah sini..ada semangat balik ni nk mnulis..nk ikut jejak novelis ni dh trlmbt kot so tulis je kat blog :)

NzA said...

sy pn trkdg mcm tu kak...cerita byk ttp masa xde so terperap jelh...bila lama2 dh basi....hu.hu.hu....