Thursday, December 1, 2011

ini lah dia...takde la apa sangat

Assalamualaikum....

Dah dapat pun..masa beli tadi ada sorang girl ni bagitau dia gi KLCC...set tu dah habis..tu yang dia berkejar ke sini rupa nya ada lagi tak tau la dia jadi beli ke tidak...Estee ada banyak offer yang lain2 best juga...saya tengok masih banyak kotak kat situ...emm tak berapa laku la kat sini kot....:) agaknya saya dan beberapa orang tu je yang minat...

Hemm saya sebenarnya nak cari perfume dan dah tengok ada offer gini hemm sambar lah kan..dapat perfume dan kaler kaler muka sekali...tu yang duk ber hari hari berfikir sebab dah tergoda dengan offer yang di beri...kot mana pun memang kena beli perfume kan...aihhh kalau lama lagi kat kaunter tu sure ada lagi kena sambar nih...melampau...penangan hujung tahun..bahaya lah sale hujung tahun nih..but i'm happy...:)

Pastu baru teringat cleanser pun dah nak habih ni...alamak nampak kaunter Clinique samar samar je...duit dah habis kat cik Estee...
Perfume tu sangat lahhh sweet nya bau dia...saya mula mula sukakan kaler botol dia...bila bau alamak sudah sangkut...emmm...ambik ni lah pink coral nama dia..dah beli perfume dengan harga biasa so dapatlah beli set dalam kotak merah tu dengan harga yang murah...bagi yang tak guna memang tak de la nak memikir kan..tapi dah saya ni pengguna so ter fikir lah juga kan kan?  :)

 Sila abaikan wayar wayar berselirat tuh....taktau la nak buat macamana lagi dah..kena gi IKEA kot weekend ni...ada jual benda yang boleh sorok sorok kabel ni kan...hah alasan!!!

nak tunjuk jugak botol pink coral tu...cantik kan botol dia...emm sebenar nya sama je botol dia dengan series white linen yang lain cuma kaler botol je lain...dan dah beli perfume botol besar salesgirl tu suka hati sangat la kot kan jadi dia bagilah beg  ni kat saya ala beg plastik jaa..okay la buat bawak pi jalan dekat dekat...kalau rosak pun tak ralat..hehe....jangan la duk kata saniah ni suka menunjuk...sebenarnya tak kisah la saya nak tunjuk apa ek? nama pun journal harian ...apa yang i buat i like i love ..i put here lah...hehehe jangan cemuih aaa

Ni isi perut dari yang dalam beg merah menyala tu...boleh tahan berapa lama nih...saya suka lip linear...lipstic...lip gloss..blusher....eh eh semua laaaa....alamak apa lah saya ni kan? elehhh makngah tak kisah lah...
 Sambil tu ini adalah reward dapat beberapa bulan lepas...gambar ni baru jumpa dalam laptop...
Ni baru reward untuk diri sendiri sebab beli duit sendiri sama dengan handbag dulu tu...kena menabung balik lah..tabung dah ringan dah niii
Lepas guna sehari dua rasa menyesal pulak beli sebab jari besar sangat nak menaip keypad kecik....huh baik guna hanset dulu...:(

Husband bagi ni untuk ambik gambar nak masuk dalam blog...sebab saya malas nak heret kamera dia yang berat tu....thank you hubby :)

A happy me...!!! gambar di blur kan sebab nak sorok kedut kedut....hahaha

Moga tahun hadapan membawa lebih sinar dan keberkatan dari Illahi...InsyaAllah


Apa apa pun terima kasih kerana singgah....jumpa lagi ya..dah tak de la dah gambar belian sebab dah habis shopping kot...ke ?

10 comments:

Dinas Aldi said...

Haaa akhirnya tau jugak dah apa dia kisah misteri tu, kihkihkih! Wahhh bestlah! Hepi ja tu bila dah dapat apa yg diidamkan. Alhamdulilah!

Apa lak menunjuk, blog kita maa, suka hati kita la nak boh apa, betoi tak?

saniah said...

CIKGU....betoi3...mola tu risau gak sampaikan tny suhaila ok ke mama letak gambaq ni?dia kata apa salahnya nikan diary mama...ikut suka mama lah..eh eh budak ni pandai2 plak...:) thnk you komen cikgu...

azieazah said...

I dah lama berenti beli perfume Estee Lauder ni. Dulu memang giler sangat dgn White Linen tuh, lama juga melekat dgn Pleasure dan Intuition...

then.. jemu.

Skang guna Avon jer. Hehehehehe.

Wahhh set mekap dia hebatlah!

saniah said...

AZIE....hehe i dulu pun pakai pleasure...org kata bau tu utk org ganas2..ye ke? i ganas la kot...tp dh matang ni (ehem..) guna yg lembut ja..avon pun i pakai jugak tau...Echanteur tu pun i ada...suka bau dia lembut jee..:)

Zaitun said...

Itu rupanya barang yang diidamkan saniah...cantik2 belaka, Kak Zai pun minat juga tu tapi tak semua kak Zai pakai.

saniah said...

kak zai....yang diidam kan cuma perfume je tapi dah langsung ada offer tu yg kena fikir 2..3 kali nk ambik offer sama ke tidak...:) emm last tgk offer ni dulu ada nail polish emm memang saya tak pakai tapi yang offer ni takde nail polish tu yg saya beli tu..:) cantik kan? thank you komen kak zai..:)

-wos- said...

kakkkkkkkkkkkkk....

manisnyaaaaaaaaaaaaaaa....
tak mcm 40an pun...

kalau bergambar dgn saya..
silap2 org ingat saya yang kakak..
aaaaaaaaaa!

saniah said...

ROS....takde ros..tu gambar blur tu ros..sesaja letak gambar mcm tu..ehh awak bila nak letak wajah cun awak tu? asyik lindung dgn derghiyan lah dgn kameralah...ishh nanti terlanggar bahu kat jalan pun tak kenai...:)

-wos- said...

takpa, saya dah tau rupa akak.
nanti saya cuit2 bahu lepaih tu saya lari laju-lajuuuu!

saniah said...

Ayooo rosss..tak aci aaa...