Tuesday, November 29, 2011

dah dapat

Assalamualaikum...
(bagi salam dulu...)


Ahaaa....duk serabut buat pa..terus je cakap..

SAYA               : U...rasa membazir tak kalau i beli ni...size besar tau...pastu i dapat pulak beli set ni ada macam macam tau...yang asal nya harga dekat 900rgt tau....I kan memang takde lagi benda tu..duk pakai yang biasa biasa je...jadi kalau ada offer macam tu..rasa murah la

( yang si suhaila kat sebelah..."ye ke mama ? ishh best nyaa...dasyat tu"..)

HUSBAND       : Barang apa? COSWAY ke....? tak kan barang mcam tu je harga macam ni?

SAYA                : Bukan cosway lah...apa u ni...bukan laa..ni brand ni..YXZR....duk buat offer sekarang ni sebab christmas kan...setahun sekali je dia offer...jom la

HUSBAND        : I bagi duit u pergi la beli sendiri....( sambil buat kerja dia )

SAYA  (dalam hati )  : selamat duit akuuuu...ingat tadi nak tanya pendapat jee.....


dah dapat green light....barang masih belum dalam genggaman...tapi yang penting green light ....dan yang pasti tu ada...BONUS...Alhamdulillah...moga Allah mempermudahkan segala urusan husband dan dimurahkan rezeki untuk dia bagi menyara kami...amin.... :)

Nanti kalau dapat barang tu saya upload gambar...tapi kalau dah habis kat kedai kira tak de rezki saya lah....saya redha ...:)

Apa apa pun terima kasih kerana singgah...
p/s merapu je saniah kan???

9 comments:

Ain said...

assalamualaikum Ti, happy for you too...walaupun dpt 'green light':) Nanti upload gmbar, buat suspense lah u nih..

azieazah said...

Oven baru kah?

Atau dapur gas magic? hehehehe petik jari jer lauk keluar?

hahahaha susah nya nak teka.

Zaitun said...

Handbag ke? macam kak Zai juga.

ainnoraini said...

Ape bendanya tuu..
Nk gak tau ni...cepat la tunjuk ape tuuu...

saniah said...

HAHAHA...suka2 je nk bg orang suspen...

ain..azie..kak zai dan ainnorainni...tunggu la sat...i kena gi beli dulu laa..husband bg green light petang tadi so esok i gi carik ada lagi ke idak...haha...
Azie....u mesti frust lah..bukan dapur lah

kak za...em hand bag dah dapat hari tu..

sabar2 yaa...

penbiru said...

salam..heheh blog sendiri, ikut suka la kan nak tulis hapa..kekekekeke..i follow :)

saniah said...

PENBIRU.....yaa...betul tu..ikut suka puan blog lah nak luahkan apa kan..semuanya hanya berkisar tentang hidup saya dan tentang orang orang yang saya cintai..juga tentang perkara2 yg saya suka jee....:) welcome to join as my friend...

azieazah said...

Cissss... sungguh bijak U mainkan emosi I yaa?

hahahahaha...

dah tau dah la bendanya. Memang jauh menyimpang.

saniah said...

AZIE....org yg "rajin" memasak mcm i ni mana nk minta belikan dapur aihh....hahaha...tp berangan jugak nak kitchen aid ..mixer tu..:)