Saturday, October 15, 2011

thank you new followers

Salam
suka sangat pasal tengok kat gambar2 kecik kat sidebar belah kanan tu ada pertambahan...hemm ada orang baru..2 orang..

Terima kasih kak zai from http://mamasya2.blogspot.com/ dan totie@tomy at http://shavetheplanet.blogspot.com kerana mengambil keputusan menekan butang follow tu....sebenarnya saya ni tak pandai nak godek godek nak buat blog yg canggih ni..nanti saya belajar lagi yaa...tapi buat sementara masa ni..inilah sahaja rupa blog saya...ringkas sangat...:( nak buat macam mana kan...tak pandaiii...

Tak pa kot sebab tujuan utama buat blog ni pun sebab nak menulis dan merakan cerita emm dan adalaa gambar sikit sikit kan..

Apa apa pun terima kasih ya kak zai...dan totie..selalu selalu lah jengah ke sini ya..dan juga kepada semua readers....boleh jugak kalau nak menawarkan diri nak mengajar saya serba sikit pasal blog dan macam mana nak upgrade blog ni yaa...sangat sangat saya hargai dan nantikan...:D

Tengokla punya la tak pandai cuba readers tengok jumlah followers yg sebenarnya...blog saya sendiri pun saya masukkan seskali lagi tu pasal follower ada sampai 22...sebenarnya 21 je...aiyyaaa ni semua pasal godek godek sendiri lah ni..tu la kalau menuntut ilmu tak rujuk kat cikgu...ntah jadi apa apa ntah...nak buang balik dah tak reti pulak....ha ha ha

Okaylaa...sampai sini dulu...hemmm ingat hari ni nak merayau tengok barang sikit..tengok2 je dulu...dan berangan angan sudah semestinya lah kan...hehehe

terima kasih kerana singgah...dan happy weekend u alls....:D (buat stail gedik sikit...kehkeh)

6 comments:

Hanis Azla said...

wah bagusnya follower dah bertambah.. maknanya tambah kawan baru lagi.. itu yg seronok tu..

klu ke OU dan MPH esok, tegur2 lah yer.. tentunya saya berbesar hati dapat bersua muka.. btw saya tak muda lagi.. dah 35 dah.. he..he.. terima kasih yer

azieazah said...

Tiada orang yang lahir terus pandai SANIAH oooiii... hehehehe

Semua kena bermula dgn zero dan kena belajar dan belajar.

Apapun yang simple ni pun ok sebab tak berat nak loading.

Sikit lama jadi bukit.. (jangan sikit sikit jadi lemak) heheheh

wos said...

sama la kak..
saya pun tak berani nak godek2 blog lebih-lebih.
takut hilang berterabur coding nanti..

follower saya pulak dah dua kali saya perasan ianya berkurangan.

kenapa entah?
tak pe la..
tak paksa pun kan?

saniah said...

hanis....alahaii akak mmg ingat nak g OU nk terjah hanis lah tapi cik abg nak cari barang plak kat the curve hishh dah dekat tu tapi lain simpang..hehe..takde rezki..takpa lah akak beli novel dan sain sndr lah kan...

azie....betoi3..kena blajar baru pandai ..yang frust tu anak sendiri pun tak pandai berblog ni kalau tak boleh ambik course dgn diaorg je..
emm...blog i memang la simple sangat..agaknya yg plg cepat loading ha ha ha

ros....kamu niii...mana pergi ni? kejap ada kejap hilang..mcm biskut..hehehe..tulis la rajin rajin sikit dik oiii...rindu plak nk baca celoteh kami..:D

ainnoraini said...

salam ziarah...

saniah said...

ainnoraini...salam kembali..satg akak g ziarah blog awak pulak ya..terima kasih tekan butang follow tu ya..:D