Sunday, May 29, 2011

wayang lagi...

tengok ni
pantang la cuti sekolah..ada ja cerita kat panggung...

Jangan salah faham...ishh bukan aku nak pergi tengok..tak lah..sebenarnya saja nak inform you all...hehe..ada cerita baru masuk panggung


Nak pergi ke tak terpulang lah kan..tapi bagi aku peminat cerita horror/hantu/thriller/seram etc...aku tak teringin pun nak g tengok kat panggung...


Sebab nya? sebab cerita2 gini elok tgk kat rumah...nak jerit ke nak terkejut monkey ke di persilakan..dan lagi perangai kami adik beradik termasuk pasangan msg2 memang suka amat tengok cerita2 gini ramai2...pastu pakat2 laa terkejut monkey...yang paling best tu pakat2 kutuk mana mana yang patut....haha


Bagi aku cerita2 gini memang dah termaktub...sound effect memang gugur jantung...hantu nya berdarah darah berulat...dan selalu nya hantu yg merangkak..patah riuk pastu duk seret badan msg2...hishh...depa ni (directors..) pernah tengok ka rupa hantu ni? mungkin masing2 terpengaruh dgn cerita "tales from the creeps" (betoika aku tulis ni...) ala cerita hantu yg tukang karut dia tu tulang rangka duk hisap rokok/paip/cerut....


Hehe...aku tunggu adik aku la beli dvd yg dicetak perompak tu..dia kata dh ada di pasaran...kesian KRU..bukan salah aku yaa...ni pasal kami semua tak dpt ke panggung...terlalu ramai nak di bawak ke panggung dan kebanyakkan nya kanak2 dibwh 12 thn so memang tak lepas lah nak masuk tengok kan....so nak buat macamana? kami ingin menyokong industri perfileman melayu tapi masing2 ada masalah peribadi....kehkehkeh...


*tak pasal2 aku kena saman dgn KRU kang nih...sori awal2 ek..kalau tak dpt dvd aku janji aku ambik astro 1st...betoi ka? betoi laa... :D


so apa2 pun terima kasih kerana singgah..:)

3 comments:

rosdiana said...

anak saya yg sulong tu beria2 nak tengok.
dia mmng suka tgk citer hantu
mungkin sbb kecik2 dulu dia selalu nampak hantu kot?
nasib baik tak sampai besar..

tp saya pun mmng ingat nak tengok kat astro first jer..

Dinas Aldi said...

saya masih suka pi tengok filem kat panggung lagi. yalah, masih sorang lagi, bawak ja diri pi tengok, hehe. ingat nak pi tengok pirates of the carribean nanti tapi cita hantu memang ampun tak pi tengok, TAKUUUUUTTT!!!

saniah said...

ros..bdk kecik org kata mmg nmpk benda2 ni..haha taktau la betoi ka dak..mai kita pakat2 tgk astro 1st la..tak penat cari parking kan? :)

Dinas...nak tgk POTC ka? syok gak tu..selamat menonton..balik sat jgn mimpi lanun plak naa.hehe :)