Friday, May 20, 2011

kerja malam tadi..

stoppp...
jangan pikir yang bukan bukan yaa...ini kat bawah ni sila tengok...ha malam tadi aku dan mr.H menjadi parents yg kurang ber hemah....on school night kami drag suhaila pergi tengok this show...ayooo..bagus punya parents...ehem ehem...



mesti orang pikir....macamlah takde weekend kan? ya betul tu...memang ada weekend tapi we all nak tengok dengan zulaikha sebelum dia pergi ke Tapah esok...macamlah dia tak boleh tengok sendiri dengan kawan2 dia kan....hehe...sebenarnya mak bapak yang nak tengok...konon nak spend time dgn dearest daughter sebelum dia pergi....


padahnya pagi ni...suhailah punyala berat mata nak bangun..yang tu biasala kan bangun pagi sebab tidur lewat kan...tapi yang jadi memburukan keadaan tu ialah today dia start her mid year exam....hahaha lagi sekali ter bukti kami parents yg teruk....aduiii....sebenarnya aku dan dia (suhailah sendiri...) tak tahu exam start today....ingat next week baru start..baguss nya.....


Malam tadi kak ina ( parent one of her friend ) sms minta jadual periksa ( aku dah janji dgn dia since tengahari lagi nak call....tapi lupa...banyak sgt aktiviti today... )....so aku pun bacakan pd dia the jadual kan...tengok2 ehhh.....exam start friday TODAY!!!....alahaiii....aku tanya suhailah macamana ni..dia selamba je kata takpe sebab cuma paper kemahiran hidup...kajian tempatan dan sivik jeee.......


hishh aku rasa nak cancel je takyah pergi biar mr.H dgn hakim dan zulaikha je pergi ( lagi pun aku dah tak berapa minat dgn POTC ni...this sequel Orlando Bloom tak berlakon...so sure boring hahaha ) tapi dia nak pergi jugak jugak....nak tengok mermaid kata nya...emmm


so we all pergi the show end at 12.55 mlm...dah masuk friday dahh.


The movie ??....ok la kot cuma masa awal2 cerita tu terlalu kalut dgn bergaduh asyik main lawan pedang je..bored..so lebih baik aku tidurrrrr.....hehehe terjaga elok elok mermaid muncul emmm pastu barulah the rest of the movie seronok...


So itu jelah..harap harap suhailah doing fine in her exam ....:)


thanks for dropping by.....:)

3 comments:

Kakzakie said...

Amboi saniah... rajin betul menonton ye. Kakak ni entahlah dah malas nak menonton. Kalau tengok CD adalah juga bila anak on sebab kakak di rumah memang jarang on TV. Sebab bila on TV jawabnya buku dalam beg/atas meja tak de siapa nak sentuh...

Sizuka said...

Best yek? Nak download!! hehehhe.. today paper senang which means, it's kacang for suhaila ;D

saniah said...

kak za...rajin juga i tgk movie ni kak...tapi pilih2 cerita jugak..saja temankan anak2..:)
sama lah dgn anak i kalau bukak tv mmg tk tgk buku dah..

shidah...a'aa ye la tu kacang..dh tak baca buku mcmana nk jwp paper tu..eh eh bila nak tgk nur kasih?