Tuesday, May 14, 2013

susah sungguh laa

Assalamualaikum

haishh asyik duk la testingggg ja..penat lah
masalah nya cuma tak boleh post gambar bila guna blog utk post entry...masa guna bloggeroid boleh tapi lately ni bloggeroid buat perangai dia tak boleh 'communicate' dengan account yahoo saya .....sebab system tab saya guna account lain.....adoiiii

actually ada satu lagi blog yang saya suka suka creat guna google account hari tu..nahh padan muka....tiap kali post entry guna bloggeroid...post terus ke blog yg tu....


so rasanya buat masa sekarang no more photo la kot....tapi klau ada sapa2 blh tunjuk ajar cara ...sila laa..tolong laaa saya huhuuu

ok tu je nak cerita...

terima kasih singgah

7 comments:

inazamri said...

saya pun tak arif sgt pasal blog.yg basic je boleh la

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam kak saniah..maaf la atie pon bkn reti sgt bab2 IT ni.Semoga ada yg dpt membantu akak ya...

Kesuma Angsana said...

x brp nak pandai juga... hehehe

Dinas Aldi said...

Saya pun tak reti jugak nak membantu. Walaupun ada Android phone, saya masih guna desktop & kadang2 laptop untuk karang & buat entri blog, hehe. Tapi teruskan mencuba, kak Saniah. Saya doakan semoga ok semula lepas ni :)

❤Kamsiah❤ said...

akak dok pulun guna pc ja hehe...laptop tak berapa suka sbb kecik,tak puas..apa lagi hp..

Cikda said...

hehehe..cikda ni lagiii budak baru belajo.. tak pa pelan2 kayuh kak.. :)

aizamia3 said...

kalau guna hp sekadar upload gambar.. nak edit bagai tetap guna lappy.. ;)