Monday, April 16, 2012

Jumpa nanti ya...

Assalamualaikumwarrahmatullah....

he he he...berminggu tak update...hah

Saya di serang penyakit kronik...yaaa...kronik betul penyakit ni hinggakan sampai la ni doktor doktor tak dapat cari penawarnya...terlalu complicated lah penyakit ni...sapa pun tak dapat ubat kecuali atas keizinan Allah swt barulah akan terubat...hemm gitu lah

Haaa..penyakit KURANG IDEA haa...kan dah cakap takdak pakar dapat ubat kecuali datang idea dari Allah ..baru lah saya dapat menulis/menaip semula. Hishhh...melampau kah?? Rasanya tidak

Walaupun saya tak dak idea nak menulis namun saya tetap suka berjalan....kejap pergi blog orang tu kejap ke blog orang ni....kalau perlu saya komen akan saya komen...kalau tak saya tak komen..yang buat saya tak komen tu bukan lah sebab saya tak suka apa yang saya baca....ehhh jangan salah faham ya...semua blog saya suka baca dan enjoy your writing very much...cuma saya tak idea nak komen apa... :) tak kan sekadar nak tulis " saya suka.." je kat kotak komen tu kan... jadi lawak pulak :)

Anyway....kepada kawan kawan...kalau saya singgah dan tinggalkan jejak tu...tak apa kalau tak datang kat blog saya pun...sebab buat masa ni saya tak ada apa apa nak di tulis di sini...tak pe kalau tak balas komen saya....

Hemmm bagi peluang saya rehat jari kejap dalam seminggu ni...InsyaAllah akan saya menulis lagi...saya memang suka menulis..so kalau tak ada yang membaca pun tak pe..sebab saya akan membaca semula tulisan dalam blog saya ni...percaya tak..saya memang suka membaca semula blog saya dari entry awal sampai lah sekarang...he he macam syok sendiri ke tak??? betullll.... :)

okay lah...sampai sini dulu

Terima kasih kerana singgah...InsyaAllah kita jumpa lagi nanti :)

6 comments:

Dinas Aldi said...

Kak Saniah tulis pasal takda idea nak tulis pun saya mai baca jugaks, hehehe.

Terima kasih sudi baca & komen kat blog saya naa :)

MulutPayau said...

assalamualaikum kak...

Tulislah apa pun...saya tetap datang ke sini utk baca...hehehe...

Hanis Azla said...

semoga idea menulis kembali datang pada akak dengan izinNYA.. saya pun mcm tu kak, bila time idea tak mahu keluar.. smp pening2 fikir pun tak boleh nak keluar idea.. membaca entry lama2 sendiri pun hobi saya jugak.. rasanya bukan syok sendiri.. tp itulah cara kita mengimbas cerita lama kan..

Zaitun said...

Ada idea atau tidak kak Zai sentiasa singgah.

Ros said...

Assalamualaikum saniah,

Betoi tu Saniah..kadang2 tu kita buntu jugak kan nak masukkan posting ni....tak pa lah saniah...rehat dulu,pas tu nanti sambung balik ya....

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hehehe.... is pun kalau xdak idea, mang xdate la seminggu dua.. keh3...

salam ukhwah, is folo sini ye @71 (^___^)